кулинария кухня рецепти прості рецепти швидкі рецепти страви

Картопля в мундирі з консервованим тунцем: смачний та швидкий рецепт для всії родини

Сейчас читают: 790
womo.ua

Будь-хто може спробувати приготувати цю просту, доступну та корисну страву з картоплі в мундирі. Чудово підходить для ситного обіду або легкої вечері.

Як приготувати картоплю в мундирі з консервованим тунцем Інгредієнти:  4 великі картоплини для запікання, 1 ч.

л оливкової або рослинної олії, 75 г тертого сиру чеддер, 50 г зеленої цибулі, нарізаної, 2 банки консервованого тунця в розсолі, відцідженого від юшки, 15 г свіжої петрушки, нарізаної, 1 салат Little Gem, нарізаний, ¼ огірка, нарізаного скибочками, 100 г нежирного натурального йогурту. Читайте також: Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні Спосіб приготування:  Розігріти духовку до 190°C, вентилятор 170°C.

Проколоти цілу (помиту) картоплю з усіх боків виделкою, потім поставити в мікрохвильову піч на 10 хвилин. Перекладіть на деко, змастіть олією і запікайте 45 хвилин до хрусткої скоринки. Читайте також: Рецепт легкої лазаньї з куркою, кабачками та шпинатом Розрізати картоплю навпіл і вийняти серединки, покласти їх у миску.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA