рецепти страва прості рецепти шакшука кулінарні рецепти

Рецепт корисного сніданку: зелена шакшука

Сейчас читают: 717
womo.ua

Яскрава зелень та яйця у поєднанні — ідеальний варіант для корисного та поживного сніданку. Готуйте яєчню з квасолею, горошком, броколі та оливками.

Поєднуйте найрізноманітніші смаки та корисні продукти в одну страву. Подавайте зелену шакшуку з часниковими тостами. Читайте також: Веганські бургери з броколі — корисний та смачний рецепт Зелена шакшука: простий рецепт арабської кухні Інгредієнти для шакшуки: 320 г замороженого горошку 1 головка броколі, нарізана невеликими суцвіттями 2 ст.л оливкової олії 2 зелені цибулини, нарізані 400 г консервованої квасолі, відцідженої та промитої 150 г шпинату 50 г зелених оливок, відціджених і нарізаних 4 яйця хліб, для подачі 1 зубчик часнику, розрізаний навпіл 100 г нежирного натурального йогурту 10 г свіжого базиліку, подрібненого Фото: realfood.tesco.com Читайте також: Салат з фалафелем — рецепт смачної вегетаріанської страви Спосіб приготування шакшуки: Відварити горошок і броколі у великій каструлі протягом 4-6 хвилин, поки стебла броколі не стануть м’якими; відцідити воду.

У широкій сковороді з кришкою розігріти 1 ст.л олії на середньому вогні та обсмажити зелену цибулю протягом 3 хвилин. Перемішати горошок, броколі, квасолю, шпинат і оливки.

Додати 50 мл води й готувати 5 хвилин, поки шпинат не зів’яне, а вода не випарується. Добре приправити. Зробіть у зелені 4 заглиблення і розбийте яйця в кожне з них.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA