кухня рецепт панкейки рецепти простий рецепт страва

Рецепт пухких панкейків — готується легко, смакує неймовірно!

Сейчас читают: 566
womo.ua

Насолода від кожного шматочка! Пишні млинці від шеф-кухаря Георгія Цуліса — ідеальний вибір для смачного сніданку чи бранчу, до того ж їх дуже легко готувати! Інгредієнти для тіста: 2 середніх яйця 270 г борошна вищого ґатунку 2 чайні ложки розпушувача 6 г харчової соди 4 ст.л цукрового піску 260 мл молока, незбираного 4 ст.л вершкового масла кімнатної температури Трохи оливкової олії, для випікання Для подачі (за бажанням):  Паста Фундукова Банан, нарізаний шматочками Кленовий сироп Топінги Карамель Цукрова пудра Фото: giorgostsoulis.com Спосіб приготування панкейків:  Поставити сковороду на середньо-слабкий вогонь і добре розтопити вершкове масло.

Тим часом у велику миску додайте борошно, соду, розпушувач, молоко та цукор. Потім влийте в миску розтоплене вершкове масло і дуже добре збийте ручним вінчиком до утворення однорідної суміші.

Додайте яйця і продовжуйте перемішувати, поки вони повністю не возз’єднаються. Розігріти сковороду на середньому вогні, взяти кухонний папір і змочити його олмлинивковою олією.

Покриваємо поверхню сковороди папером, беремо 2 ложки тіста і виливаємо його в центр сковороди. Тильною стороною ложки розподіліть суміш і надайте їй бажаної форми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA