Олеся Железняк Україна Ізраїль Театр війна в Україні новини Олеся Железняк Україна Ізраїль

Пропагандистський театр рф із зірками зі "Сватів" не пустять виступити в Ізраїлі

Сейчас читают: 200
hochu.ua

Російський театр "Ленком", який славиться своєю підтримкою кремлівської диктатури та армії окупантів, зібрався з гастролями до Ізраїлю.

Однак через агресію рф важко знайти країни, які на своєму кордоні захочуть зустріти путіністів. І цей раз не став винятком. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У жовтні 2023 року в Ізраїлі мав виступити російський театр "Ленком", у якому грають зірки серіалу "Свати" Олеся Железняк і Тетяна Кравченко.

Самі актриси публічно співають оди путіну і підтримують абсурдні наративи про нацистів в Україні.Утім, вони не єдина з артистів російського театру, хто підтримує вторгнення рф у суверенну Україну. "Ленком" - це ціла організація, що поширює кремлівську пропаганду і підтримує дії окупантів.

Читати також Військовослужбовець Богдан "Тавр" Кротевич зізнався, кому із зірок залюбки б "набив обличчя" Але, на подив пропагандистів, зустрічати росіян із розпростертими обіймами відмовляється не одна лише Україна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA