Театр Нео

Як театр «Золоті ворота» завершує 43-й театральний сезон

Сейчас читают: 627
womo.ua

28 травня Київський академічний театр «Золоті ворота» завершує 43-й театральний сезон виставою Івана Уривського «Украдене щастя».

Свій золотий сезон ми змогли розпочати тільки 4 вересня одою коханню «Дякую» режисерки Андри Каваліаускайте. За сезон ми змогли показати 90 вистав, які відвідали щонайменше 1440 глядачів, разом ми провели в залі театру майже 168 годин або 10 045 хвилин.

Проте перед цим на нас чекало багато викликів.  «Золоті» під час війни Через повномасштабне вторгнення росії ми не змогли розпочати наш сезон, як це було заплановано.

Перші декілька місяців з лютого 2022 року театр слугував укриттям для мешканців дому, в якому розміщується театр. Вже наприкінці квітня ми відновили свою роботу і почали проводити прямі включення, на яких читали п’єси, співали пісні, відповідали на питання абітурієнтів театральних ВНЗ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA