страхи брак

Про сексуальні фантазії: функції та цікаві факти

Сейчас читают: 961
psy-practice.com

Розпочну із функцій сексуальних фантазій:⠀1️⃣ Сексуальне збудження.Мабуть в кожного було «захоплення» людиною, чи Ви побачили еротичний епізод в кіно, або виплив спогад з коханою людиною, чи при мастурбації Ви відчули “тьохкання” всередині нас.

Це і є сексуальне збудження.⠀2️⃣ Компенсації обмежених можливостей.Найчастіше це відбувається у підлітків або в юнаків/юнок.

Через брак досвіду, вони можуть зменшити свою тривогу, спланувати процес.⠀3️⃣ Подолання травматичного досвіду.В житті різне буває, як і під час статевого акту.

Щоб забути цей досвід, можна пофантазувати про позитивний та приємний досвід.⠀4️⃣ Урізноманітнення звиклих сексуальних стосунків.Одноманітність втомлює і краще, коли можна розвиватися зі своїм партнером і втілювати сексуальні фантазії у життя, ніж шукати різноманітність «на стороні».⠀5️⃣ Компенсанторна.Можна уявити себе в якомусь іншому амплуа, чи в іншому статусі, уявити інші можливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA