війна в Україні новини шоубізнес Юрій Горбунов

Про подібність з російським серіалом та Олександра Поворознюка. Юрій Горбунов відповів на запитання щодо серіалу "смт Інгулець" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 163
hochu.ua

Український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов нарешті прокоментував усі деталі довкола скандального серіалу про епатажного агронома Олександра Поворознюка.

Артист відповів на серйозну порцію хейту у свій бік. Подробиці - в нашому матеріалі. Горбунов, як сам говорив раніше, став ворогом народу через скандальний серіал.

52-річна знаменитість у інтерв'ю з Аліною Доротюк зазначив, що рухало його кінокомпанією, коли вони вирішили взяти участь у конкурсі через систему "Прозоро", завдяки якому держава виділила їм кошти на серіальне виробництво.

Читати також "Я ніколи зброї не тримав". Юрій Горбунов розповів, чи піде захищати Україну на передову (ВІДЕО) Зокрема, шоумен покроково розповів про механіку виділення грошей та сам конкурс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA