косметика догляд за обличчям догляд за тілом косметологія

Омолодження на рівні ДНК? Відповіді на запитання про косметику з пептидами

Сейчас читают: 556
hochu.ua

Омолоджувальний догляд за шкірою — це справжнє задоволення. Креми й сироватки з пептидами забезпечують його, даруючи помітний ефект розгладження, зволоження та відновлення вікової шкіри.

На думку багатьох науковців, дерматологів, фахівців космецевтики, пептиди стали тим сучасним компонентом доглядової косметики, що справді демонструє бажаний результат у боротьбі з ознаками старіння та іншими проблемами.Відомо, що насамперед гени визначають, який вигляд ми маємо.

Звертаючись до науки епігенетики, яка досліджує, як можна вмикати необхідні генетичні сигнали для покращення стану шкіри, фахівці деяких брендів знайшли інноваційні рішення, щоб створювати справді ефективні антивікові формули.

Наприклад, американська компанія HydroPeptide послуговується дослідженнями команди генетиків, щоб виготовляти засоби для шкіри на основі пептидних комплексів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA