Росія війна в Україні новини Росія

Олексій Суханов розсекретив, що зробив зі своїм російським паспортом

Сейчас читают: 546
hochu.ua

Український ведучий Олексій Суханов показав свою позицію ще до початку повномасштабного російського вторгнення, вирішивши стати громадянином України.

Однак сам він, як відомо, народився і до 2012 року працював у РФ, а крім того, там досі залишаються його родичі.Буквально за кілька тижнів до початку повномасштабної війни Олексій Суханов оголосив, що офіційно став громадянином України та отримав паспорт.

Але, що він зробив зі своїми російськими документами до цього часу публічно не розголошував.Врешті, в інтерв'ю 24 каналу, телеведучий розповів, що зробив зі своїм паспортом росії.

Так, за словами Олексія, вже тривалий час він користується виключно українськими документами, так як одного разу він остаточно вирішив розпрощатися з усім, що пов'язує його з рф.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Ектор Хіменес-Браво зробив пересадку волосся і розповів, як минула його операція (ФОТО) hochu.ua /8 месяцев назад
hochu.ua
Щирі привітання з Днем Незалежності України українською мовою: побажання своїми словами та картинки hochu.ua /8 месяцев назад
hochu.ua
Іменини Матвія: душевні привітання у картинках, віршах та своїми словами hochu.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA