Украина История Нео Украина

Про їжу, українців та народні пісні: "Локальна історія" запустила добірку подкастів на історичну тематику

Сейчас читают: 150
hochu.ua

Команда видання "Локальна історія" запустила першу в Україні добірку подкастів на історичну тематику. Деталі — у нашому матеріалі."Локальна історія" запустила аудіопроєкти — "Українські історичні пісні", "Норовисті пройдисвіти" та "Їли колись".

Тричі на тиждень фахівці та дослідники історії в цих подкастах порушують теми, які стосуються ідентичності українців.Щопонеділка виходить програма про українські історичні пісні, щосереди подкаст "Норовисті пройдисвіти" — про українців, які влипли в історію своїми аферами, авантюрами, злочинами та зрадами.

А щоп’ятниці у подкасті "Їли колись" дослідники розповідають про те, що любили їсти не лише у різні історичні епохи, але й у різних частинах світу — від кухні кам’яної доби до народів майя, єгиптян, мешканців княжого Києва, козаків та навіть космонавтів,— розповів головний редактор журналу "Локальна історія" Віталій Ляска.Також команла анонсуэ вихід ще двох подкастів: "Пісні війн та революцій" — авторський проєкт музиканта та археолога Павла

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA