уход за волосами Женское здоровье рак груди

Бренд ikoo запустив благочинний charity box у підтримку боротьби з раком молочної залози

Сейчас читают: 253
cosmo.com.ua

Рак молочної залози в структурі онкологічних захворювань жінок займає перше місце, причому захворюваність постійно зростає. За статистикою, захворюваність населення на злоякісні новоутворення молочної залози за останні 15 років збільшилася більш ніж в 2 рази.

Кожен день 41 жінка дізнається про те, що хвора на рак молочної залози. В Україні пізно виявляють рак молочної залози. У той же час на сьогоднішній день ця хвороба абсолютно виліковна, якщо її діагностують на ранніх стадіях.

48% випадків раку молочної залози виявляють на профілактичному огляді. Своєчасна діагностика грудей рятує життя. Якщо діагноз ставлять на 1-й стадії, одужує 98% жінок.

Виявити захворювання на більш ранній стадії дозволяють регулярні відвідування мамолога та самодіагностика 26 жовтня о 12:00 компанія «Адамантика» та бренд ikoo провели освітній бранч Breast Cancer Awareness «Здорова та щаслива».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA