Moma

Ілюстраторка Анна Сарвіра створила серію робіт для МоМA — про психологічний стан українців на тлі можливої повномасштабної війни з Росією

Сейчас читают: 222
cosmo.com.ua

Українська ілюстраторка, співзасновниця клубу ілюстраторів «Pictoric» Анна Сарвіра, яка раніше співпрацювала з ЮНІСЕФ, Британською Радою та Coca-Cola, створила серію робіт для нью-йоркського музею сучасного мистецтва Museum of Modern Art (MoMA).

Вони відображають психологічний стан українців на тлі можливої повномасштабної війни з Росією. «Для Museum of Modern Art я намалювала коротку історію про те, як зараз жити в Україні.

Спойлер: відчувається напруженість і тривожність», — написала ілюстраторка у Facebook. Анна Сарвіра для MoMA «Місто почувається напруженим і тривожним.

Можливо, через розмови: люди говорять про набори для виживання, бомби та російські війська. Або, можливо, через вираз обличчя — ви можете побачити тривогу в очах людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA