Україна телеканал Украина Україна

Прем’єрний сезон «Свекрухи чи невістки» відкриє нові традиції сучасної української кухні

Сейчас читают: 724
liza.ua

З 5 жовтня розпочнеться показ прем’єрних випусків нового сезону сімейного кулінарного реаліті «Свекруха чи невістка» з ведучим Григорієм Германом.

Присвячений він буде глибині та вишуканості сучасної української кухні.Канал «Україна» і продакшн-компанія «Теле Про» підготували для глядачів четвертий сезон улюбленого кулінарного шоу, де в битві за звання найкращого кухаря зійдуться невістки і свекрухи, а також інші члени сімей.

24 неймовірні історії відносин, колоритні герої, гострі сімейні конфлікти і філософський підхід до їхнього вирішення. Відчайдушна боротьба того варта – переможець отримає не тільки звання кращого кулінара в сім’ї, а й 10 000 грн.За словами незмінного ведучого кулінарного шоу Григорія Германа, четвертий сезон надовго запам’ятається глядачам не тільки унікальними рецептами, а й учасниками.

Нові історії та цікаві герої з їхніми непростими долями і складними рішеннями навчать українців правильно, а головне – своєчасно вирішувати сімейні конфлікти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA