как похудеть здоровый образ жизни эффективная диета меню

Помідорна дієта: особливості, меню і протипоказання

Сейчас читают: 854
liza.ua

Раніше на помідорах вчилися цілуватися, а тепер худнуть! Томатна дієта — один з найбільш низькокалорійних, ефективних і доступних способів привести себе в форму.

Читай про особливості, меню і протипоказання дієти.Томатна дієта з’явилася в Японії і завдяки своїй ефективності дуже швидко завоювала популярність у світі.

Всього за 3 дні можна позбутися від 4 кілограмів, а за тиждень скинути 10 кг.Секрет харчування полягає в томатному соку. Корисні в ньому речовини прискорюють процес спалення жиру, а також містять ненасичені жирні кислоти, які допомагають позбавлятися від зайвих кілограмів.Є кілька ключових правил помідорної дієти, дотримання яких сприятиме її ефективності.В основу дієти входять саме свіжі помідори, а не смажені.

При обсмажуванні вони лише втратять свої корисні властивості і вітаміни. Якщо вживати овочі в сирому вигляді не подобається, можна їх відварити на повільному вогні або запекти в духовці.У помідорах містяться агресивні кислоти, негативно впливають на емаль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA