лишний вес похудение как похудеть брокколи

Капустяна дієта: мінус 3 кг за 5 днів

Сейчас читают: 689
liza.ua

Капустяна дієта – проста, доступна і ефективна. За тиждень ти з легкістю скинеш до 3 кг. До того ж ти не будеш відчувати голоду, тому що капуста – доволі ситний продукт.Все просто: мало вуглеводів і багато білка плюс низька калорійність.

У 100 г звичайної білокачанної капусти всього 27 ккал. До того ж в ній міститься тартронова кислота, яка блокує процес перетворення вуглеводів в жири, і клітковина, що поліпшує моторику кишечника.

Важливим є те, що клітковина виводить з організму все зайве і дає відчуття ситості. Приємний бонус капустяної дієти – корисні властивості самої капусти.

Наприклад, білокачанна містить майже весь набір вітамінів групи В, вітаміни С, К, U, магній, залізо і цинк. Вона корисна для кісток, м’язів, судин, нормалізує тиск, знижує рівень холестерину, знімає стрес.Суть капустяної дієти в тому, щоб до сніданку, обіду і вечері включати страву з капусти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA