лекарства Витамин

БАДи: що це таке, користь, шкода і протипоказання

Сейчас читают: 700
liza.ua

Біологічно-активні добавки — це питання делікатне і вимагає розгляду. Ми запитали у лікаря-гастроентеролога Людмили Гончарук, що це за звір такий — БАД, як його приймати і чи варто?

І, звичайно ж, ділимося результатами з тобою в цій статті!Біологічно-активні добавки, або, якщо бажаєш коротше, БАДи — це термін, що описує допоміжні продукти харчування і ліки.

На сьогоднішній день ці речовини дуже популярні на світовому ринку і дана актуальність щорічно зростає.За походженням основних компонентів БАДи підрозділяють на:Залежно від особливостей складу БАДи до їжі поділяють на три класи: нутрицевтики, парафармацевтики і еубіотики (пробіотики).До цієї групи включають дуже багато різних засобів в тому числі вітамін Д, риб’ячий жир, провітамін А, мінерали і мікроелементи.

Взаємодія між елементами в препараті може спровокувати недолік або навпаки токсичну дію на організм.БАДи обіцяють ряд ефектів:Лікар-гастроентеролог налаштований скептично і навіть негативно.«З давніх часів людям хочеться

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA