Книга книги

Про симптоми й особливості найпоширеніших дитячих хвороб — у книзі Олени Луцької та Тетяни Логвиненко «Мамо, тату, не хвилюйтесь»

Сейчас читают: 902
womo.ua

Бути мамою, татом, бабусею чи дідусем — це крім моря позитивних емоцій, ще й постійна тривога. Особливо в питаннях, які стосуються здоров’я дитини.

Найбільше лякає, що ми не знаємо, як учинити правильно. Чи нежить — це привід іти до педіатра? А може, антибіотик? Коли починати збивати температуру?

А сік цибулі працює? У цій книжці, написаній практикуючою лікаркою-педіатринею та інфекціоністкою Оленою Луцькою спільно з редакторкою Тетяною Логвиненко, ви знайдете симптоми й особливості найпоширеніших дитячих хвороб, рекомендації, як діяти та чого очікувати від лікування, та про які важливі маркери слід повідомляти лікарю передусім.

Ця книжка не замінить лікаря, але допоможе краще орієнтуватися в усьому, що відбувається з дитиною, предметніше спілкуватися з лікарем і сміливіше розпитувати його про все, що вас турбує. Уривок з книги «Мамо, тату, не хвилюйтесь» Олени Луцької та Тетяни Логвиненко Біль у горлі Біль у горлі — поширена проблема.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA