похудение диета

Дієта 16/8: ефективність, результат, плюси і мінуси інтервальної дієти

Сейчас читают: 750
liza.ua

У всьому світі набирає популярність дієта 16/8 (або інтервальне голодування). У чому її суть, які плюси і мінуси і на який результат можна розраховувати?Що означають цифри 16/8?

Все просто — в сумі вони дають 24, тобто кількість годин у добі. Концепція дієти 16/8 полягає в тому, що протягом 8 годин можна їсти практично без обмежень, а протягом 16 годин вже нічого не їсти (але можна пити воду або несолодкий чай).

Саме в цьому інтервалі твій організм буде активно спалювати калорії, а ти — втрачати зайві кілограми. Тимчасові рамки прийому їжі ти можеш вибрати самостійно в залежності від того, коли ти звикла прокидатися і лягати спати.

Наприклад, з 9 ранку до 5 вечора або з 12 годин до 8 вечора і т. д.Для ефективного схуднення в меню дієти 16/8 потрібно включити в раціон якомога більше корисних продуктів.Не захоплюйся переробленими вуглеводами — випічкою, цукром, білим хлібом, а також продуктами, що містять багато трансжирів і барвників.У всіх дієт є свої плюси та мінуси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA