Сша что посмотреть Сша

"Погані домогосподарки": як в кінотеатрі "Оскар" пройшов допрем’єрний показ стрічки (ФОТО)

Сейчас читают: 982
hochu.ua

8 вересня в кінотеатрі "Оскар" в ТРЦ Gulliver відбувся допрем’єрний показ стрічки "Погані домогосподарки". Подробиці та фотозвіт — вже в нашому матеріалі.Отже, першими комедійну історію переглянули зіркові гості, блогери та журналісти.

Серед гостей були помічені — травесті-діва Монро, співак JULIK, телеведучий Слава Соломка, модель plus size Міла Кузнєцова та багато інших.Стрічка розказує про Конні і ДжоДжо, найкращих подруг, які загрузли в побуті.

Але одного разу їм вдалося перевернути своє життя, перетворивши продуктові купони на 40 мільйонів доларів! Тепер у них є все: модний одяг, дорогі спорткари, приватний літак.

І все було б як у казці, якби не двоє поліцейських, які намагаються зловити відчайдушних домогосподарок та викрити їхню хитромудру схему.Ця неймовірно драйвова комедія заснована на реальних подіях про одну з найгучніших афер США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA