місто Лондон Росія Лондон Акция окупанти місто Лондон Росія

Під посольства рф приносять речі, які окупанти крадуть в українців

Сейчас читают: 710
womo.ua

Під посольства рф приносять речі, які окупанти крадуть в українців та продають на ринках, зокрема, у білорусі. Такі акції вже відбулися у Лондоні та Львові.

Так, перед входом до посольства рф у Лондоні тепер стоять пральні машини, тостери, ганчір‘я, ношена білизна, дитячі іграшки та прикраси.

Це ті речі, які окупанти крадуть з домівок українців чи жителів, які були вбиті. Така ж акція пройшла у Львові. Міський голова Андрій Садовий закликав зробити такі ж акції під усіма російськими дипломатичними установами. «Колись у цій приватній будівлі працювало консульство рф.

Тепер – це символ мародерства і рашистського звірства», — йдеться у дописі. Нагадаємо, після того, як наприкінці березня російські війська відступили з Київської та Чернігівської областей у білорусь, почали з’являтися свідчення про спроби окупантів збути або відправити додому в Росію награбовані в Україні речі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA