республика Дагестан місто Маріуполь Росія Путин РФ українці республика Дагестан місто Маріуполь Росія

Путін переселяє українців до Сибіру і за Полярне коло

Сейчас читают: 295
womo.ua

Російський президент володимир путін переселяє українців до Сибіру і за Полярне коло. Вже близько 100 тисяч людей опинилися за тисячі кілометрів від будинку.

Про це пише The Independent. За даними офіційних документів, 11 тисяч людей мають відправити до Сибіру, а 7 218 людей на Далекий Схід та  7 023 — на Північний Кавказ.

Також українців мали відправити до Чечні, Інгушетії, Дагестану та навіть на Сахалін. «Жителів портового міста Маріуполя просили підписати документи, в яких стверджувалося, що українські війська обстріляли їхнє місто.

Підписантам казали, що вони не можуть повернутися до України, оскільки зіткнуться з переслідуванням», — йдеться у статті. Раніше уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що з територій Донецької і Луганської областей до Росії вивезли понад 700 тисяч цивільних жителів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA