Україна краса Україна

«Першоцвіт». Бренд прикрас Lutiki випустив нову весняну колекцію

Сейчас читают: 628
womo.ua

Український концептуальний бренд прикрас Lutiki анонсував весняну колекцію «Першоцвіт». Дизайнерка й стилістка Соня Солтес цього разу замислилася над гуцульськими намистами, скроневими кільцями доби Київської Русі та скіфським склом у сучасному світі.

Побачити нову колекцію можна на сайті бренду. Фото: instagram.com/lutiki_series Нову весняну колекцію представляють каблучки-спіралі з камінням Swarovski та нова інтерпретація браслета-спіралі з кольоровими кришталевими намистинами.

Також поціновувачі не оминуть унікальні срібні каблучки й ланцюжки, намисто з японського бісеру та підвіску «Зернятко» у двох варіантах виконання.

Фото: instagram.com/lutiki_series Читайте також: Fashion-технології: ШІ, віртуальна реальність та інші інновації Придбати прикраси з колекції «Першоцвіт» можна сайті Lutiki. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Першоцвіт».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA