Джулия Робертс жінки знаменитості Джулия Робертс

Прикраси від Джулії Робертс: акторка створила власну колекцію з унікальним смарагдом

Сейчас читают: 341
womo.ua

Джулія Робертс давно надихала компанію Chopard на створення неповторних ювелірних прикрас. З 2021 року вона як амбасадорка відомого бренду представляла колекції Happy Sport и Happy Diamond.

Наразі акторка створила власну колекцію прикрас разом з художньою директоркою Chopard Кароліною Шойфеле, про що розповіли на офіційній сторінці ювелірного Будинку.

Фото: instagram.com/juliaroberts Під час створення лінійки прикрас голівудська зірка надихалася історією та зовнішнім виглядом неймовірного смарагду Insofu.

Камінь вагою 6 225 каратів знайшли в Африці у 2010 році. За формою він нагадує хобот слона, звідти й пішла його назва. Фото: instagram.com/juliaroberts Читайте також: Королі діамантів: до всесвітнього дня ювеліра згадуємо цікаві факти з історії легендарних брендів Фото: facebook.com/Chopard Фото з новими прикрасами Джулія вже продемонструвала на своїй сторінці в Instagram. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Прикраси від Джулії Робертс: акторка створила власну колекцію з унікальним смарагдом appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA