Стиль Мода бренд українська мода одяг бренди одягу

Для пристрасної та стильної бізнес-леді: діловий гардероб на весну від українських брендів

Сейчас читают: 509
womo.ua

Українські бренди цієї весни порадували великою кількістю колекцій, новинок та змін. WoMo зібрав найкращі весняні колекції українських брендів для ділових жінок.

В цій добірці ви знайдете верхній одяг, штани, костюми, светри, піджаки, сукні та багато іншого одягу, який буде в тренді цієї весни. Office core: сучасний діловий стиль одягу 2024 року для жінок Office core (Офіс-кор) — один з головних трендів 2024 року, і ми із задоволенням поділимося його прикладами в нашій весняній добірці колекцій від українських брендів.

Цей напрямок не про суворі офісні комплекти в чистому вигляді, а їхню розслаблену адаптацію до повсякдення з нотами casual і спорту: яскравими кольорами й принтами, спортивним взуттям і акцентними аксесуарами. Читайте також: WoMo-каталог прикрас: нові колекції ювелірних виробів від українських брендів З офіс-кор вам не доведеться змінювати звичний гардероб.

Достатньо трохи зменшити формальність в улюблених класичних комплектах, і ви матимете стильний і актуальний вигляд, і не тільки на роботі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA