Брэд Питт Пенелопа Крус париж Chanel Брэд Питт Пенелопа Крус

«Чоловік і жінка» від Chanel. Бред Пітт і Пенелопа Крус зіграли закоханих у новій рекламі бренду

Сейчас читают: 765
womo.ua

Невеликий рекламний фільм Chanel повертає глядачів до стрічки Клода Лелуша «Чоловік і жінка», який став класикою французького кіно.

Голлівудські зірки Бред Пітт і Пенелопа Крус зіграли у ролику героїв Жана-Луї Трентіньяна та Анук Еме. Романтичним міні-фільмом почався показ прет-а-порте Chanel на Паризькому тижні моди.

Французький мелодраматичний фільм Клода Лелуша вийшов у 1966 році і отримав близько 40 нагород, у тому числі Гран-прі Канського кінофестивалю та дві премії «Оскар».

За сюжетом головні герої зустрічаються у місті Довіль. Саме там Коко Шанель колись відкрила свій перший магазин. Цим маленьким містом також надихалася креативна директорка Chanel Віржині Віар під час створення нової колекції. Читайте також: WoMo-знахідка: високоякісні свічки в унікальному пакуванні з міцелію від українського бренда to be Бред Пітт і Пенелопа Крус давно співпрацюють із французьким брендом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA