Мода бренд українська мода прикраси українські бренди бренди

WoMo-каталог прикрас: нові колекції ювелірних виробів від українських брендів

Сейчас читают: 471
womo.ua

«Найкращі друзі дівчат — діаманти»! Спірне твердження, однак не згодитися з тим, що прикраси роблять жінку красивішою та вирізняють з натовпу, ми не можемо.

Майже кожна жінка, яка дбає про свій стиль та зовнішній вигляд має скриньку прикрас — і не важливо, дорогоцінні вони чи ні, вони виконують найголовнішу функцію — доповнюють образ.

Також прикраси можуть стати важливою родзинкою у вашому зовнішньому вигляді, зробити вас більш впевненою в собі та красивішою. Читайте також: Весна-літо 2024: нові колекції від українських брендів Тому ми зібрали для вас добірку найцікавіших колекцій прикрас від українських брендів, які допоможуть вам ловити погляди оточуючих та поповнити свою скриньку коштовностей.

Весняні колекції прикрас від українських брендів Lutiki Lutiki представляє весняну колекцію «Першоцвіт», що ґрунтується на роздумах навколо археології.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA