Олена Зеленська психологія ментальне здоров’я жінок війна в Україні Олена Зеленська

Перша леді Олена Зеленська закликає піклуватися про своє ментальне здоров’я: деталі

Сейчас читают: 537
womo.ua

Перша леді Олена Зеленська радить українцям звертатися по психологічну допомогу до фахівців. Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram. Читайте також: Як не стати жертвою сексуальної експлуатації під час війни: поради жінкам Також вона наголосила, що в Україні втілюється Всеукраїнська програма ментального здоров’я, адже піклуватися про своє ментальне здоров’я так само важливо, як і про фізичне.

Особливо необхідно робити це під час війни. Читайте також: Як звільнитися від впливу негативних думок: вправа «Радіо» від психологині «Незламної мами» Читайте також: Олена Зеленська поділилася порадами, як подолати стрес Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я й показати інструменти, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан.

Також Олена Зеленська опублікувала номери гарячих ліній психологічної допомоги в Україні та за кордоном: The post Перша леді Олена Зеленська закликає піклуватися про своє ментальне здоров’я: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA