Олена Зеленська Маша Єфросиніна День матери благодійність незламна мама проєкт Олена Зеленська Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна стала голосом маніфесту до Дня матері

Сейчас читают: 951
womo.ua

Українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна стала голосом маніфесту, який створила агенція VIVID brand content hub спільно з громадською організацією «Фонд Маша» на підтримку проєкту «Незламна мама».

Мета маніфесту — висловити вдячність українським матерям за їхню мужність та безумовну любов, яку вони проявляють навіть у надскладних життєвих умовах.

А також привернути увагу до важливої місії — повернення постраждалих від війни мам до нормального життя. Читайте також: Маша Єфросиніна відкриває Центр ментального відновлення для жінок у Києві Читайте також: «Фонд Маша» запустив онлайн-проєкт психологічної підтримки українок Зазначимо, що до відео увійшли реальні кадри життя матерів, які під час війни опинилися в різних життєвих обставинах. Читайте також: Перша леді Олена Зеленська закликає піклуватися про своє ментальне здоров’я: деталі Наразі мета «Фонду Маша» — зібрати 600 тисяч гривень, які підуть на проєкт «Незламна мама».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA