Олена Зеленська Україна Польща Італія місто Тернопіль Чехія Євробачення новини Євробачення 2023 Олена Зеленська Україна Польща Італія місто Тернопіль Чехія

Олена Зеленська висловилася про виступ TVORCHI під час обстрілу їхнього рідного міста

Сейчас читают: 779
hochu.ua

Перша леді України прокоментувала результати Євробачення 2023 року та виступ українського гурту TVORCHI на конкурсі. Олена Зеленська наголосила, що артистам було особливо непросто вийти на сцену в Ліверпулі, адже напередодні вони дізналися, що росія обстріляла їх рідний Тернопіль.У фіналі Євробачення 2023 року учасники гурту TVORCHI феєрично виступили з оновленим варіантом пісні "Heart of Steel".

Проте перед виходом на сцену артисти дізналися, що їхнє рідне місто постраждало від обстрілу з боку росії. Безперечно, це сильно вплинуло на настрій музикантів, а крім того, за словами саунд-продюсера Андрія Гуцуляка та вокаліста Джеффрі Кенні, напередодні конкурсу вся їхня команда захворіла.

Читати також Порушила жорстке правило: Джамала обдурила організаторів Євробачення (ВІДЕО) Проте глядачам сподобався виступ TVORCHI, а єврофани віддали їм аж 189 голосів, завдяки яким, за результатами фіналу, Україна вибилася на 6-у позицію.

Перша леді України також вирішила висловитися про виступ українських артистів. Дружина Володимира Зеленського похвалила і подякувала TVORCHI за яскраве подання України на Євробаченні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA