люди фразы страхи Нео

«Ці слова не вигадані редакторами, цей лист справді написала дитина»: Олена Розвадовська про роботу над книгою «Війна голосами дітей»

Сейчас читают: 769
womo.ua

Нещодавно світ побачила книга «Війна голосами дітей», що зібрала 100 цитат українських дітей про війну, а також ілюстрації українських та світових митців.

Книгу представив  благодійний фонд «Голоси дітей», який виник під час зйомок фільму «Будинок зі скалок». WoMo поспілкувалися із правозахисницею Оленою Розвадовською, за чиєї участі було створено фонд, а також й книга. Скільки часу зайняла підготовка від ідеї до друку книги?  Команда фонду з 2015 року волонтерила на сході країни, майже з початку війни росії на території України.

Ми організовували психологічну допомогу родинам з дітьми, які постраждали внаслідок війни. Саме з того часу ми і почали збирати цитати дітей.

Після повномасштабного вторгнення “Голоси дітей” першочергово зосередилися на заході країні, де було багато дітей-біженців, зокрема в перевалочних пунктах, де діти спали в шелтерах, у школах, спортзалах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA