интервью Kazka Чернобыль

"Від своєї мрії ніколи не відмовляються": KAZKA про українську музику, конфлікти та проєкт "Звуки Чорнобиля"

Сейчас читают: 736
hochu.ua

Український гурт KAZKA вже не перший рік знаходиться на піку популярності. Їхні пісні знають напам'ять не тільки українці, а й жителі іноземних країн.

Нам вдалось поспілкуватися з солісткою гурту, Олександрою Заріцькою, та розпитати про плани колективу, дізнатись про їхні конфлікти та участь у новому проєкті "Звуки Чорнобиля"."Звуки Чорнобиля" — це не просто музичний альбом, а справжня історія про трагедію, яка сталась в 1986 році та залишилась в серцях людей назавжди.

Команда українських митців ARTEFACT та передових артистів вирішили створити музичну книгу, що розповідає всю правду та біль про страшну катастрофу.

Гурт KAZKA — одні з тих музикантів, які вирішили долучитись до суспільно важливого проєкту.Ми поспілкувались з солісткою KAZKA — Олександрою Заріцькою — та пропонуємо вам дізнатися більше про їхній колектив, українську музичну індустрію та проєкт "Звуки Чорнобиля".Наш гурт завжди залюбки береться за цікаві і важливі для суспільства проєкти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA