люди душа pazanki

Як стати харизматичною особистістю: поради від психолога реаліті «Від пацанки до панянки»

Сейчас читают: 285
liza.ua

Наталія Борисова розказала, хто такі харизматичні люди, та якими якостями вони володіютьСьогодні вже мало кого здивуєш розумом та красою.

Дедалі більшою популярністю та затребуваністю користуються харизматичні особистості. Саме такі люди частіше стають лідерами та досягають успіху.

Хто ж такі харизматичні люди, нам пояснить психолог реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Наталія Борисова.– Що за секретик в людях, які легко стають душею компанії, – каже психолог. –  Давайте разом розбиратися.

Багато хто з психологів вважає, що харизма дається людині від народження ( або ні), однак зазначу, що деякі внутрішні психологічні якості та зовнішні навички поведінки харизматичної особистості, які привертають до себе увагу й піднімають авторитет в очах оточуючих, можна в собі розвинути.Наталія стверджує, що дуже часто харизма притаманна людям із високим інтелектом.– А ще тим, які вміють контролювати та управляти своїми емоціями, – пояснює психолог. – З твердим самовладанням та високою

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA