главные тренды осени 2020 верхняя одежда что носить осенью 2020 модное пальто 2020

Від вечірнього баркроулу до власного весілля: 7 трендових пальто на будь-які випадки життя

Сейчас читают: 586
cosmo.com.ua

Осінь і пальто — два одвічних супутники. Змінюється погода і міста, фасони і кольори, приводи і ситуації. Але суть лишається незмінною: хороше пальто має бути завжди з тобою.

Разом із проєктом «Всі. Свої» ми зібрали добірку трендових пальт від українських брендів. Вони прийдуть на допомогу в найрізноманітніших ситуаціях: від вечірнього баркроулу до відвідин офісу чи навіть для власного весілля. Клітинка Від старовинного шотландського тартану до сучасного візерунку windowpane — клітинка у всіх її проявах уже кілька сезонів поспіль лишається фаворитом дизайнерів.

Для пальто вони часто обирають велику клітинку в м’яких природних тонах: саме такий принт найкраще пасує осені та легко поєднується з іншим одягом.

Щоб нафантазувати собі ідеальне пальто, до цього патерну можна додати вільний крій, довжину міді або максі та, звичайно ж, натуральну вовну у складі тканини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA