люди

Передноворічна історія.

Сейчас читают: 252
psy-practice.com

Одного разу, за день до Нового року, молода пані прогулювалась старим європейським містом. Часу в неї було вдосталь, отож, вона неспішно бродила старими вулицями, зазираючи у вітрини, що були в новорічному вбранні та світилися безліччю вогників від гірлянд.

Насолоджуючись новорічним містом, пані натрапила на невеличкий ринок, де різні люди продавали раритетні речі. Пані не стільки любила старовинні речі, скільки полюбляла слухати історії продавців про речі, якими торгували.

Цього разу пані звернула увагу на золоту малесеньку ложечку. Такі ложечки заведено дарувати немовлятам на хрестини. Не просто як сувенір, а з часом, така ложечка може стати сімейною реліквією, що передається із покоління в покоління, або навіть — родинним оберегом.

Пані підійшла ближче до старенької, що тримала в руках цю ложечку. Але, придивившись уважніше, пані помітила, що ложечка зовсім і не золота.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA