Кино мультфильм

"Історія Гір": Hutsul Planet презентували трисерійну казку про гуцулів (ВІДЕО)

Сейчас читают: 158
hochu.ua

Hutsul Planet випустили трисерійну казку про гуцулів. Швдише дивіться — у нашому матеріалі! "Історія Гір" (Story Of The Mountains) — це три анімаційні епізоди про гуцулів та Гуцульщину.

Створений аніматорами із Коломиї, із Hutsul Art Production, міні-мульт-серіал — унікальний культурний продукт, який зміксував різні жанри: музику, анімацію, драматургію, театральне мистецтво.

У прадавні часи, коли ще не було ні неба, ні землі… Бог створив Вогняне Колесо і гуцулів. Сказав їм: крутіть Сонце безконечним арканом і передавайте той дар з покоління у покоління: від батька — до сина.— так розпочинається "Історія Гір" і червоною ниткою через усю розповідь проходить тема сили зв’язку поколінь, збереження традицій і любові до рідного краю.

Протягом квітня-травня проект Hutsul Planet презентував під власну музику у мережі три анімаційні серії — "Аркан", "Ой зацвіли фіалочки" та "Дзеркало життя".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA