Бен Аффлек зірки особисте життя зірок історія кохання Бен Аффлек

«Це красива історія кохання, в якій ми отримали другий шанс»: Дженніфер Лопес розповіла про стосунки з Беном Аффлеком

Сейчас читают: 980
cosmo.com.ua

Дженніфер Лопес дала інтерв`ю журналу People, в якому розповіла, зокрема, про свої стосунки з Беном Аффлеком. Їхнє возз`єднання стало головною новиною минулого року і справжньою казкою для фанатів пари.  «Я почуваюся щасливою, і я пишаюся тим, що я з ним.

Це красива історія кохання, в якій ми отримали другий шанс», — вперше відверто розповіла співачка. За її словами, зараз їхні стосунки складаються зовсім по-іншому, ніж багато років тому.  «Зараз ми старші, ми розумніші, у нас більше досвіду, ми перебуваємо на різних етапах нашого життя, у нас є діти, і ми повинні усвідомлювати це.

Ми захищаємо свої стосунки, тому що це прекрасний час для нас», — зізналась Джей Ло. Лопес також зазначила, що тепер може з упевненістю сказати своїм дітям, що «справжнє кохання існує», і що «деякі речі можуть бути вічними, але це не означає, що все буде просто».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA