принцесса Диана Manolo Blahnik Christina Stambolian Мода история моды принцесса Диана Manolo Blahnik Christina Stambolian

«Сукня помсти» на зміну весільній: історія найвідвертішого вбрання принцеси Діани

Сейчас читают: 776
cosmo.com.ua

1994 року на щорічній вечірці Vanity Fair у лондонській галереї The Serpentine з’явилась Діана, принцеса Уельська. Вона приїхала туди сама, оскільки її чоловік Чарльз виступав на телебаченні з відвертим зізнанням у зраді.

Він розповів про свій роман з Каміллою Паркер-Боулз і поскаржився на нещасливий шлюб із Діаною. До цього скандалу подружжя вже два роки не жило разом, але продовжувало імітувати щасливе життя та відчуття стабільності в королівській родині.

Того вечора леді Ді порушила всі правила та обрала сексуальне вбрання, яке вважають першою в історії «мстивою сукнею». Підкорити всіх своєю красою — доволі простий, але дуже розумний спосіб помсти.

Її маленьке чорне плаття грецької дизайнерки Christina Stambolian з вирізом на плечах, замість звичного вбрання від Valentino, та туфлі на високих підборах Manolo Blahnik були під об’єктивами фотографів увесь вечір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA