Україна Сериал что посмотреть премьера Україна

"Україна. Історія. І сторіз": на НЛО TV стартує інноваційний анімаційний web-серіал

Сейчас читают: 318
hochu.ua

Heroes Entertainment Group, студія "Анімаград" та НЛО TV за підтримки компанії "Епіцентр" та її власного бренду "Пиши Малюй" започатковують новий формат знайомства з історією України!23 вересня відбудеться прем’єра web-серіалу "Україна.

Історія. І сторіз" — 10 трихвилинних епізодів транслюватимуться на youtube-каналі та у соцмережах НЛО TV щочетверга.Події першого року вивчення шкільного курсу історії України буде викладено у форматі вертикальної анімації, яка ідеально підходить для перегляду на мобільних гаджетах.

Жанр серіалу — емуляція мобільної гри-бродилки, в якій головний герой, звичайний 7-класник Петро стартуватиме із рівня "архантроп" і, крізь неоліт, мезоліт і енеоліт, прокачуватиметься до трипільця, зустрічатиме видатних історичних постатей і навіть впливатиме на хід історичних подій.Іван Букрєєв, директор телеканалу НЛО TV, розповів:Ми, як ніхто, розуміємо, що світ стрімко змінюється, і новим поколінням потрібно пропонувати різні методи навчання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA