люди характер Нео

Передчасний психосексуальний розвиток - причини, клінічна картина та вплив на сексуальну сферу

Сейчас читают: 502
psy-practice.com

У сучасному суспільстві спостерігається низка змін та трансформацій, де заміна понять та поглядів на проблеми статі, толерантне ставлення до сексуальних меншин призвели до того, що серед неповнолітніх все частіше спостерігається зростання кількості дезорієнтованих осіб, чия поведінка носить девіантний характер, або ж відхиляється від діючих соціальних норм.

Так, все більшого поширеннянабувають такі відхилення психосексуального розвитку, як ранній початок статевого життя, підлітковий проміскуїтет, гомосексуальні зв'язки або ж підліткова проституція.

Дана ситуація в суспільстві викликає великий інтерес й спонукає до дослідження проблеми передчасного психосексуального розвитку.

Відомо, що формування сексуальності є досить складним процесом, який починається ще в ембріональному періоді онтогенезу й закінчується статевою зрілістю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA