гранти

PEN America Artists at Risk Connection підтримає українських митців грантами

Сейчас читают: 131
womo.ua

PEN ARC розробив два окремих гранти, призначені для забезпечення різноманітних потреб українських творців. Про це Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє у Телеграмі.  «PEN America Artists at Risk Connection (ARC) оголосив спеціальний конкурс заявок на надання екстреної допомоги українським митцям, які постраждали від війни», — ідеться в повідомленні.

Надзвичайний грант для митців візуального сектору — покриває короткотермінові потреби арт-діячів, які залишилися в країні, а також тих, хто був змушений виїхати.

Наприклад, це — оренда, харчування, юридична допомога, медична та психологічна підтримка. Грант стійкості для візуальних митців — допомагає митцям, чия безпека та особисті ситуації дозволяють їм продовжувати свою творчу практику, але яким потрібна фінансова допомога для придбання матеріалів, відвідування тренінгів та майстер-класів тощо.

Як повідомлялось раніше, українські заклади культури можуть профінансувати порятунок чи евакуацію спадщини в межах грантової допомоги від Cultural Emergency Response.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA