Украина Украина

У Мінцифрі оприлюднили рейтинг найпопулярніших українських стартапів

Сейчас читают: 972
womo.ua

Ukrainian Startup Fund оприлюднив мапу технологічних стартапів, у які найбільш охоче інвестуватимуть в Україні. Дослідження проводили разом із Мінцифри та венчурним фондом TA Ventures.

Автори проєкту позначили перспективні напрями у будівництві, логістиці, харчових й освітніх технологіях, кібербезпеці, енергетичному менеджменті, «цифровому здоров’ї», фінансових технологіях, cоціальній сфери й працевлаштування, а також військових технологій.

Наприклад, у сфері цифрового здоров’я пріоритетними визначили диджитал-терапію та В2В-платформи для підтримки ментального здоров’я, а у сфері військових технологій — захист даних і шифрування. «Це найбільш важливі й критично необхідні сектори, яким потрібно приділяти увагу вже сьогодні для розвитку України зараз й у післявоєнний час», — відзначають у Ukrainian Startup Fund.

Мапу стартапів можна завантажити за посиланням. На ній також є перелік українських компаній, що вже працюють у визначених сферах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA