Нео львів

У Львові відбудеться фестиваль імпровізаційної музики Jazz Bez

Сейчас читают: 750
womo.ua

У Львові відбудеться ХХІІ міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez. У фокусі фестивалю – тема культурної релокації.

На сцені будуть як знані виконавці з Польщі, Аргентини, Бельгії та України, так і майбутні музиканти – діти, адже у програмі заплановані події для різних вікових категорій.

Концерти відбудуться у «Дзизі» 2-6 грудня, проте є широка пре- і супровідна подієва програма. В America House Lviv триватимуть лекції та музичні майстер-класи, а ще етно-джаз із Усеіном Бекіровим в арт-галереї «Дзиґа», вечір актуальної польської імпровізаційної музики із Jazz Forum Talents, сольна програма бельгійського піаніста Івана Падуарта (Ivan Paduart), батл трубачів із гостем з Аргентини Себастьяном Грещуком (Sebastián Greschuk), концерт «Джаз Релокація» просто неба у закапелку Маркіяна Іващишина.

Головна тема цьогорічного фестивалю – релокація в культурі України. Саме тому буде більше, ніж зазвичай, освітніх проектів та спеціальний концерт «Джаз Релокація».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA