карантин уроки pazanki

«Пацанки» стали героїнями відомого серіалу

Сейчас читают: 125
liza.ua

Керівниця реаліті розказала, як створювали психологічний експеримент для учениць Школи леді.В минулому випуску учениць Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) захопили в заручники.

Трапилось це в картинній галереї, коли дівчата переглядали експозицію сучасного мистецтва. В зал влетіли хлопці в масках та однакових костюмах, як в серіалі «Паперовий будинок».

Вони наказали учасницям залишатись на місцях та слідувати їхнім наказам.«А далі розгорнулись провокаційні події, в яких ми хотіли перевірити, як будуть себе поводити дівчата, – розповідає завуч Школи леді Катерина Виноградова. – Чи зможуть вони пожертвувати собою заради іншого.

Чи зуміють зробити боляче комусь, щоб вберегти себе».«Зізнаюсь, воно одне з моїх улюблених, – розповідає  керівниця проекту Ксенія Бабенко. – Для мене це випробування вже іншого рівня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA