місто Вікторія детокс здоров'я харчування правильне харчування місто Вікторія

Осінній детокс: як підготувати організм до зими

Сейчас читают: 584
womo.ua

Вікторія Булига, нутріціолог, хелс-коуч та експерт з харчування Слово «детокс» сьогодні звучить з усіх боків. Рекламні компанії пропонують «чудо-продукти» для очищення організму, але ось правда: наш організм вже має ідеально налаштовану систему виведення токсинів.

Печінка, нирки, кишечник і шкіра щоденно працюють, очищаючи тіло від зайвого. І ось головна новина: вам не потрібні чарівні напої чи дорогі добавки для «очищення». Читайте також: 8 фільмів про жінок, їх силу та мрії Натомість ми можемо допомогти організму працювати ще краще, підтримуючи його природні процеси.

Як? Правильним харчуванням, фізичною активністю, якісним сном і відпочинком для розуму. Забудьте про «детокс», поговорімо про осіннє оновлення — більш природний та ефективний підхід. Ферментовані продукти: секрет спокою та здорового травлення Чи знали ви, що йогурт, квашена капуста та кімчі не лише підтримують здоров’я кишечника, а й впливають на ваш настрій?

Адже кишечник виробляє до 90% серотоніну — гормону щастя. Здоровий мікробіом допомагає знижувати рівень стресу, регулюючи гормон кортизол.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA