України Володимир Зеленський прем'єра співачка кліп нова пісня України Володимир Зеленський

"Особлива робота, яка чекала свого часу 1,5 року": співачка Tanya Li випустила потужний літній трек "Стріла" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 313
hochu.ua

Українська співачка та телерадіоведуча Tanya Li презентувала потужний літній трек під назвою “Стріла”. Пісня була написана ще до початку повномасштабного вторгнення, а кліп до неї знімали у Єгипті — буквально за три тижні до цього.Як повідомляє пресслужба виконавиці, вона зі своїм балетом і командою посеред зими полетіли на інший континент, аби привезти в Україну теплі сонячні кадри та зігріти новою роботою кожного українця.

Втім, з усім відомих причин прем’єру нового хіта довелося відкласти. Читати також "Тихо, серце": ARKUSH презентував новий трек із потужним текстом від українського воїна (ВІДЕО) А от зараз, переконана сама співачка, настав той час, коли всім потрібні сили та натхнення, щоб впевнено рухатись до перемоги.

Тому 7 липня Tanya Li презентувала свій романтичний гімн незабутнього літа. “Стріла” — особлива робота, яка чекала свого часу 1,5 року.

Цією прем‘єрою я закликаю всіх не відкладати життя на потім, а проживати кожну хвилину на повну. Мріяти, закохуватись, народжувати дітей і вірити у найсвітліше майбутнє, — наголошує артистка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA