Valentino акторка кінопрем'єра Valentino

Флоренс Пʼю похизувалась “голою” сукнею на прем'єрі “Оппенгеймера” у Лондоні (ФОТО)

Сейчас читают: 810
hochu.ua

Флоренс Пʼю відома своїми епатажними появами у “голих” сукнях. Не стала виключенням й премʼєра фільму “Оппенгеймер” у Лондоні в Odeon Luxe на Лестер-сквер.

Про це пише Page Six.Так, на чорній килимовій доріжці акторка з'явилася у сукні-халтері Valentino Couture цеглястого відтінку з відвертими вирізами.

Доповнювали образ стримані сережки Schlumberger від Tiffany & Co., обручка з діамантом Tiffany Soleste з ореолом із платини та трирядна каблучка з діамантами.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Кінопрем’єри липня: багато рожевого у світі “Барбі” та екстремальні трюки Тома Круза у новій “Місії”.

5 головних фільмів Також акторка продовжує експерименти зі своїм волоссям. Лише нещодавно вона поголила голову та пофарбувала волосся в рожевий колір, як на прем’єрі продемонструвала відповідний актуальний помаранчевий відтінок волосся.Фото: Getty ImagesРазом з Флоренс Пʼю на чорній килимовій доріжці Флоренс Пʼю позували Кілліан Мерфі, Емілі Блант та інші актори фільму про винахідника атомної бомби Роберта Оппенгеймера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA