Фото новини шоубізнес

"Відпишіться від мене нах*р:" Юлія Верба різко відповіла підписникам, які не зацінили її нове авто за 10 мільйонів

Сейчас читают: 973
hochu.ua

Відома українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба прокоментувала різкий хейт від своїх шанувальників. Раніше фоловери засудили зірку за те, що вона на 500-ий день повномасштабної війни публічно похизувалася тим, що придбала автомобіль за 10 мільйонів гривень.Юлія заявила, що за роки її медійності вже звикла до критичних коментарів.

Знаменитість зауважила, що ті, кому вона не подобається, нехай просто відпишуться від неї в соцмережах. Читати також "Потім не скигліть, що багато дітей": вагітну Світлану Тарабарову засудили через кількість дітей – артистка відповіла хейтерам Верба зазначила, що вона заслуговує мати таке авто.

20-річна зірка каже, що ні в кого не крала гроші, а чесною працею заробила на дорогий автомобіль. Юля зауважила, що свідомо оприлюднила свої емоції, хоч і усвідомлювала, що це розізлить багатьох користувачів.

Не зліться на мене, я працювала плідно і можу собі дозволити. Навіщо писати дурниці. Краще порадійте за людину. Не хочете радіти, то нічого не пишіть або відпишіться від мене нах*р,- сказала блогерка у себе в інста-сторіс Читати також Вистачить на квартиру в Києві: блогер Юлія Верба назвала шалену суму, яку їй вдалося заробити за місяць (ВІДЕО) Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Юлія Верба осоромилася безглуздою заявою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA