Сша співачка новини шоубізнес Сша

Аліна Гросу виграла у лотерею: співачка сама не вірить своєму щастю (ФОТО)

Сейчас читают: 350
hochu.ua

Відома українська виконавиця Аліна Гросу, яка зараз проживає у США поділилася з підписниками тим, скільки їй вдалося виграти в лотерею.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Сестра Маші Єфросиніної, яка вже давно живе у москві, хоче миру В своєму Instagram Гросу розповіла, що вперше в житті придбала лотерейний білет.

Цікаво, що Аліна витратила на нього  30 доларів, а заробила 270.Вперше в житті я вирішила купити собі лотерейний білет. Пішла в магазин, купила білет за 30 доларів, бо він єдиний з кросвордами, а ми розумні люди, маємо знати англійську, або хоча б імітувати це.

Прийшла додому і вирішила його. Збіглося дев'ять слів в різних колонках, а це 500 тисяч доларів. Я вже не знала, як радіти. Потім розібралася, що то не 500 тисяч доларів, а 270 доларів, але вони на дорозі не валяються, - каже співачка.28-річна знаменитість думала, що ніхто їй не віддасть гроші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA