суббота езотерика

Під опікою Сатурна: як друга планета людини впливає на її долю

Сейчас читают: 808
hochu.ua

Перша планета людини — це та, яка визначається за знаком Зодіаку. Друга планета — це планета дня тижня. Раніше ми писали про магічні властивості цифри 7, а тепер розкажемо про вплив Сатурну на людей, які народилися у суботу.Якщо ви народилися у суботу, ваша планети-заступниця — Сатурн.

Вона є уособленням переживань, контролю та обмеження, пише goodhouse.com.ua. Читати також Романтики і поети: ці знаки Зодіаку вміють розтопити серце Астрологи зазначають, що народжені під владою Сатурну завжди будуть боротися за своє щастя, місце у житті, кар'єру та успіх.

Ці люди не вміють радіти ані дрібницям, ані дивам. Вони сконцентровані на боротьбу та філософське тлумачення свого життя.Здавна Сатурн вважався планетою невдач і утисків.

Із самого дитинства люди, які народилися у суботу, змагаються за лідерства, зміцнення духу і тіла. Вони — справжні борці за свободу і права людини.Що стосується сім'ї, то ці люди трішки замкнені, холодні та рідко висловлюють свої емоції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA