Сша Україна жертва характер Нео Сша Україна

Олена Зеленська прибула з візитом до США

Сейчас читают: 948
vogue.ua

У травні перша леді США Джилл Байден відвідала Україну, зустрівшись із Оленою Зеленською в Ужгороді. Через кілька місяців наша перша леді на її запрошення вирушила за океан, щоб особисто подякувати американцям за безпрецендентну допомогу і ще раз нагадати, що Україна зараз бореться за цінності всього демократичного світу. "Щоб на власні очі побачити й поспілкуватися з тими, хто через війну втратив свій дім, близьких, пані Байден відвідувала Україну в травні.

Тепер моя черга говорити у США про українські потреби в нашому спротиві та боротьбі з агресором", – зазначила Олена Зеленська.

Перша леді вже встигла зустрітися з Ентоні Блінкіном, державним секретарем Сполучених Штатів Америки, а також відвідала Меморіал жертвам Голодомору 1932–1933 років в Україні, поспілкувалася с представниками української діаспори та із учасниками Програми протезування, яка зараз допомогає українським військовим.

Крім цього, Олена Зеленська мала зустріч з Самантою Павер, яка очолює Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Для першого дня американського візиту перша леді обрала елегантну сукню відтінку хакі від українського бренду Litkovskaya.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA